Laddar Evenemang

Detaljer

Datum:
11 mars 2020
Tid:
19:00 - 21:00

Plats

Kurslokalen
Söderkullatorget 3
215 58 Malmö

Sydkattens årsmöte

Sydkatten inbjuder till årsmöte för alla medlemmar onsdagen den 11 mars kl 19:00. Kallelse kommer skickas ut till alla medlemmar senast 14 dagar innan mötet via epost. De medlemmar som inte har någon epostadress kommer istället få kallelsen med vanlig post. Vi kommer att vara i den lite större kurslokalen på Söderkullatorget 3, mitt emot Willys.

I samband med årsmötet har vi även prisutdelning till Årets Sydkatter samt klubbens äldsta katt, och håller traditionsenligt ett lotteri.

Inför mötet kommer det finnas möjlighet att förbeställa en god och matig macka med antingen räkor eller med rostbiff & potatissallad samt tillhörande dryck, kaffe och fika för 100kr. Observera att smörgåsarna kan inte köpas på plats utan måste förbeställas senast 8 mars.

Önskar du endast kaffe och fika behöver det inte meddelas i förväg utan finns på plats för 40kr.

Om du har något i vår klubb som du vill ändra kan du motionera om det och skicka till info@sydkatten.nu. Vi behöver ha in inkomna motioner senast 12e februari.

Luntamöte inför SVERAK:s årsmöte

För de som vill vara med och göra sin röst hörd bjuder vi samma kväll och plats in till luntamöte. Vi ses en timme innan Sydkattens årsmöte, kl 18:00, och går då tillsammans igenom årets motioner och personval för att bestämma hur Sydkatten ska rösta under SVERAK:s årsmöte.

SVERAK:s årsmöteslunta kan du läsa här >

Länk till motionsluntan hittar du här >