Föreningen Sydkatten är en SVERAK-ansluten kattklubb för alla som har intresse av katter. Oavsett om du har raskatt eller huskatt är du lika välkommen!

Vi arrangerar kurser, föredrag, caféträffar, studiebesök, VIP-kvällar och mycket mer. En gång om året genomför vi en stor internationell kattutställning i Skåne. 

Sydkatten är en av Sveriges största kattklubbar med omkring 450 medlemmar. Klubben är SVERAK-ansluten, vilket innebär att du genom ett medlemskap hos oss även har tillgång till alla SVERAK:s förmåner och funktioner, exempelvis möjlighet att ställa ut din katt eller stambokföra kattungar du föder upp.

Aktiviteter

Vi har alltid många aktiviteter varje år: utställningskurser, föredrag, VIP-kvällar, uppfödarkurser, tävlingar och mycket mer. En gång om året genomför vi även en stor kattutställning.

Många av våra aktiviteter är i Malmö då vi har vår klubblokal där, men vi anordnar även aktiviteter på andra orter runt om i Skåne.

Rabatthäfte

Sydkattens populära rabatthäfte skickas årligen ut till alla huvudmedlemmar. Häftet ger rabatt hos en mängd olika veterinärer, djurbutiker och annat. 

Under Samarbetspartnes kan du hitta länkar till många av företagen som finns med i vårt rabatthäfte.

Nyhetsbrev

Som medlem får du då och då Sydkattens nyhetsbrev per e-post. I nyhetsbrevet hittar du viktig information som rör dig som är medlem.

Alla medlemmar som angett sin e-postadress får automatiskt nyhetsbrevet.

Har du angett din e-postadress men inte brukar få nyhetsbrevet – skicka ett mail till info@sydkatten.nu

Klubblokal

Vår klubblokal ligger på Söderkulla i Malmö,
adressen dit är Berguvsgatan 9A. Ingången ligger på gaveln en trappa ner.

Större föreläsningar, uppfödarkurser m.m. hålls oftast på Söderkullatorget 3 i ABDS lokal. Lokalen är handikappanpassad.

Klubblokalens ingång ligger på gaveln en trappa ner

Sociala medier

Följ vår Facebook-sida och Instagram så vet du vad som händer i klubben.

Missa heller inte vårt fotoalbum på Flickr. Där hittar du bilder på medlemmarnas katter samt foton från våra utställningar, kurser, caféträffar och övriga aktiviteter.