Föreningen Sydkatten är en SVERAK-ansluten kattklubb för alla som har intresse av katter. Oavsett om du har raskatt eller huskatt är du lika välkommen!

Vi arrangerar kurser, föredrag, caféträffar, studiebesök, VIP-kvällar och mycket mer. En gång om året genomför vi en stor internationell kattutställning i Skåne. 

Sydkatten är en av Sveriges största kattklubbar med omkring 450 medlemmar. Klubben är SVERAK-ansluten, vilket innebär att du genom ett medlemskap hos oss även har tillgång till alla SVERAK:s förmåner och funktioner, exempelvis möjlighet att ställa ut din katt eller stambokföra kattungar du föder upp.

Aktiviteter

Vi har olika aktiviteter varje år: utställningskurser, föredrag, VIP-kvällar, uppfödarkurser, tävlingar och mycket mer. En gång om året genomför vi även en stor kattutställning.

Många av våra aktiviteter är i Malmö då vi har vår klubblokal där, men vi anordnar även aktiviteter på andra orter runt om i Skåne.

Nyhetsbrev

Som medlem får du då och då Sydkattens nyhetsbrev per e-post. I nyhetsbrevet hittar du viktig information som rör dig som är medlem.

Alla medlemmar som angett sin e-postadress får automatiskt nyhetsbrevet.

Har du angett din e-postadress men inte brukar få nyhetsbrevet – skicka ett mail till info@sydkatten.nu

Klubblokal

Vår klubblokal ligger på Söderkulla i Malmö,
adressen dit är Berguvsgatan 9A. Ingången ligger på gaveln en trappa ner.

Större föreläsningar, uppfödarkurser m.m. hålls oftast på Söderkullatorget 3 i ABDS lokal. Lokalen är handikappanpassad.

Klubblokalens ingång ligger på gaveln en trappa ner

Sociala medier

Följ vår Facebook-sida och Instagram så vet du vad som händer i klubben.

Missa heller inte vårt fotoalbum på Flickr. Där hittar du bilder på medlemmarnas katter samt foton från våra utställningar, kurser, caféträffar och övriga aktiviteter.