Laddar Evenemang

Detaljer

Datum:
3 mars
Tid:
19:00 - 21:00

Onsdag 3e mars kl 19:00 ”träffas” vi Sydkatter som vill vara med och påverka på ett eller annat sätt på ett digitalt diskussionsmöte. På mötet kommer vi dels diskutera de två nya avtalsblanketterna som just nu är ute på remiss, samt årsmöteshandlingarna inför SVERAK:s årsmöte. Dokumenten kan du hitta längre ner på den här sidan.

För att vara med på mötet behöver du föranmäla dig senast den 2a mars på mail till susanna.hansson@sydkatten.nu. Om du inte har möjlighet att vara med på mötet men ändå har synpunkter på avtalen eller årsmötesluntan så kan du använda samma mailadress för att skicka in dem till oss. 

Avtalsblanketter på remiss

Just nu har SVERAK två blanketter ute hos klubbarna på remiss. Det innebär att vi nu får ta del av avtalsgruppens förslag på blanketternas utformning och har chansen att påverka dem och komma med åsikter om innehållet innan de tas i bruk.

Blanketterna som avses är ”Köpeavtal med bibehållen avelsrätt” (delfoderavtal) och ”Avtal om Amma till kattungar”. Klicka på respektive dokument nedan för att se dem i sin helhet. 

Köpeavtal med bibehållen avelsrätt

Även kallat delfoderavtal eller halvfoderavtal. Den här blanketten kommer bli obligatorisk för SVERAK-medlemmar att använda sig av vid del/halvfoderavtal. Den är baserad på Svenska Kennelsklubbens avtal, men är justerad för att passa katt.

Avtal om Amma till kattungar

Ett avtal som kan användas av SVERAK-medlemmar när en amma behövs till kullen. Avtalet kommer inte vara obligatoriskt att använda, utan är utformat för att vara till stöd för parterna.

Årsmöteshandlingar till SVERAK:s årsmöte

Motionslunta och årsmöteshandlingarna kan du ladda ner på länkarna nedan. SVERAK:s årsmöte kommer gå av stapeln 20-21 mars, och Sydkatten kommer självklart ha delegater med på mötet. Hur våra delegater ska ställa sig i olika frågor och rösta i motioner kommer vi Sydkatter gemensamt komma fram till på vårt diskussionsmöte 3e mars. 

Motioner >
Åsmöteslunta >