Info till alla anmälda

Ett mail med anslutningsinstruktioner har skickats ut till den mailadress du angett i din anmälan. Eventuellt kan du behöva leta i skräpkorgen om du inte hittar det direkt. 
Finns det inte där heller kan du höra av dig till oss genom susanna.hansson@sydkatten.nu så ordnar vi en ny länk till dig. 

Det har varit ett annorlunda år och det har gjort att vi fått tänka om lite när det gäller kurser och föreläsningar. Därför anordnar Sydkatten denna hösten webbinarier så att alla som vill ska kunna få vara med, men på ett säkert sätt!
Ett webbinarie är ett seminarie som sker över webben. Du kommer kunna delta med hjälp av en dator eller en smartphone.

Webbinarium: Bada din katt

På detta webbinariet kommer vi gå igenom kattbadets olika delar och lite allmän pälsvård för att du ska kunna hålla din katt i fin pälskondition.

Du kan självklart delta oavsett om du har en långshårskatt eller korthår. Berätta gärna vilken/vilka raser du har när du anmäler dig så kan vi anpassa innehållet så att det ska passa så många som möjligt.

Anmälan

För att anmäla dig till något av höstens webbinarium fyller du i formuläret nedan.

Instruktioner om hur du gör för att vara med på webbinariet kommer du sen få via mail.

Kostnad

För medlemmar i Sydkatten är webbinarierna helt gratis.

Om du inte är medlem i Sydkatten men ändå vill delta får du gärna göra det för en kostnad av 50 kr som betalas in i samband med din anmälan. Våra betalningsuppgifter hittar du allra längst ner på hemsidan.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.