Sydkattens årsmöte

Onsdag 27 mars, 19:00

Sydkatten välkomnar alla medlemmar till klubbens årsmöte. En officiell kallelse får du via email (respektive post till de som i förväg önskat det). Den går också ladda ner längre här på sidan. I samband med årsmötet har vi även prisutdelning till Årets Sydkatter.

Vi kommer bjuda årets deltagare på en god smörgåstårta till de som föranmäler sig i formuläret nedan. Du är självklart välkommen på mötet även om du inte vill äta något. Då behöver du inte anmäla i förväg att du kommer, det är bara att dyka upp! Vi bjuder även på lite enklare fika. Vi hoppas på stor uppslutning bland våra medlemmar ♥

Tid & plats

Sydkattens årsmöte kommer hållas onsdagen 27 mars kl 19:00 i den lite större kurslokalen på Söderkullatorget 3, mitt emot Willys.

Förbeställ mat

Välj här i formuläret vad för typ av smörgåstårta du önskar till mötet. Kom ihåg att höra av dig till oss om du för förhinder, så att vi inte beställer för mycket mat. Senast torsdag 21 mars mars behöver vi ha ditt önskemål. Låt oss också veta om du har några allergier vi behöver känna till. 


    Ingen matRäkorKöttVegetarisk

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.