Sydkattens årsmöte

Onsdag 15 mars

Sydkatten välkomnar alla medlemmar till klubbens årsmöte. En officiell kallelse får du via email (respektive post till de som i förväg önskat det). Den går också att ladda ner längre här på sidan. I samband med årsmötet har vi även prisutdelning till Årets Sydkatter. Du behöver inte anmäla i förväg att du kommer, det är bara att dyka upp! Vi bjuder på lite enklare fika. Vill du ha något matigare att äta på under kvällen så måste det förbeställas längre ner på den här sidan. Vi hoppas på stor uppslutning bland våra medlemmar ♥

Tid & plats

Sydkattens årsmöte kommer hållas onsdagen 15 mars kl 19:00 i den lite större kurslokalen på Söderkullatorget 3, mitt emot Willys.

Luntamöte inför Sveraks årsmöte

För de som vill vara med och göra sin röst hörd bjuder vi samma kväll och plats in till luntamöte. Vi ses en halvtimme innan Sydkattens årsmöte, kl 18:30 på samma plats, och går då tillsammans igenom årets motioner och personval för att bestämma hur Sydkattens delegater ska rösta under SVERAK:s årsmöte. Årsmöteshandlingarna inför SVERAK:s årsmöte kommer snart finnas för nedladdning på den här länken.

Förbeställ mat

Inför årsmötet kommer det finnas möjlighet att förbeställa en god och matig macka med tillhörande dryck för 100kr. Beställ genom formuläret nedan och Swisha samtidigt kostnaden till 123 189 63 23. Observera att smörgåsarna kan inte köpas på plats utan måste förbeställas senast 6 mars. Du kan välja mellan följande alternativ:

Vegetarisk landgång
Ägg, tomat, lök, frukt, två sorters ost, potatissallad och sallad

Speciallandgången
Ägg, handskalade räkor, rostbiff , skinka, leverpastej och ost

Chark- och ostlandgång
Rostbiff, remoulad, lök, kalkon, mimosasallad, kycklingfilé och två sorters ost