Nu är sommaren här och vi i Sydkattens styrelse tycker det är så tråkigt med alla inställda kattutställningar som gör att vi fått se så mycket mindre av alla våra medlemmars vackra katter. Vi tror att alla vi kattägare är helt överens om att våra katter förtjänar att visas upp på olika sätt och vis.

Det tycker även våra nya vänner på Smartphoto som därför hjälper oss anordna denna sommartävlingen! Hos Smartphoto.se kan du, direkt online, skapa fotokalendrar, fotoböcker, väggdekorationer, posters och mängder av fotopresenter av dina bästa bilder.

Tävlingen

Vi vill nu se era allra somrigaste kattbilder postade i kommentarerna till tävlingens inlägg på vår Facebooksida (länk). Har du inte Facebook kan såklart vara med ändå, och skickar istället dina bilder via mail till susanna.hansson@sydkatten.nu.

För att vara med i tävlingen behöver du vara medlem i Sydkatten, och du kan tävla med upp till tre foton. Vi väljer ut tre bilder vi fastnar för lite extra som belönas med ett presentkort på antingen 600kr, 400kr eller 200kr hos Smartphoto.se

Senast söndag 5 juli vill vi ha ditt bidrag för att vara med i tävlingen.

Ps. Smartphoto erbjuder även alla medlemmar i Sydkatten en förmånlig rabattkod som gäller hela året ut. Mer info om detta kommer inom kort skickas ut till alla medlemmar på mail.

Lycka till!

 

Sydkatten förbehåller sig rätten att använda de deltagande bilderna i olika mediesammanhang som tex på hemsdian eller i sociala medier.