Nu är årets rabatthäfte äntligen färdigt hos tryckeriet och på väg ut till alla Sydkattens medlemmar. I år har ni fått vänta alldeles för länge på det och det tycker vi såklart är jättetråkigt. Det är främst två anledningar som gjort att det tagit sån tid.

Vi har inte lyckats få till riktigt samma rabatter i häftet som ni är vana att se från tidigare år. Vi försökte in i det sista, men efter att veckorna gick utan att vi fick till något så blev vi tvungna att ta beslutet att låta häftet gå till tryck, men utan några av de tidigare rabatterna. Det gör att ni säkert är många som kommer sakna en eller flera rabatter i årets häfte, men vi ska göra vad vi kan för att få tillbaka dem till kommande år.

Efter att häftet var klart för tyck så uppstod en del tekniska problem som ledde till att vi under väldigt lång tid inte kunde tillverka och få ut häftet till er medlemmar.

Nu är dock alla problem lösta, och häftena är utskickade. Saknar du årets rabatthäfte så får du gärna höra av dig till oss: asa.widh@sydkatten.nu

Hoppas ni ska ha glädje över året rabatthäfte trots allt!